Federació ADF del Bages

Federació ADF Bages

S'allarga la campanya d'estiu d'incendis forestals fins que disminueixi la situació de risc. - 15/09/2011

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha decidit mantenir activada la vigilància i els serveis de la campanya de prevenció d’incendis forestals 2011. Cada any la campanya d’estiu acaba formalment el 15 de setembre, però, atès que el mes d’agost i el que portem de setembre han estat extremadament secs, les mesures de prevenció s’allargaran fins a finals de mes.
 
Segons l’evolució del risc d’incendi forestal, es podrà prorrogar la mesura fins que la situació no canviï. Així, els dispositius de vigilància i reforç d’estiu del cos d’Agents Rurals i del Servei de Prevenció d’Incendis es mantindran.
 
Pel que fa al nivell de risc en aquest moment, les comarques que continuen tenint un risc alt són les de l’Alt Urgell, el Pallars Jussà, la Segarra, l’Anoia, la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Priorat, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià. Si les condicions meteorològiques no milloren, podrien arribar a aquesta mateixa situació de risc les comarques del Bages, les Garrigues, el Segrià, la Noguera, el Solsonès i la Cerdanya. A la resta de comarques, el risc és moderat, però en dies de vent s’incrementa.
Font: Dept. Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Tornar


Banner1

Pàgina web Thaira |c/ Muralla Sant Domènec, 24 08241 Manresa · t/ 93 693 03 75 · e/ adfbages@federacioadfbages.org

Wai-aaXhtmlCss